Pēdējais zvans – attālināti

 

RTU IZV 15.maijā izskanējis pēdējais  zvans – šogad attālināti, ZOOM platformā!

Centīgi, talantīgi, pozitīvi un iepriekš nepieredzēti radoši – tā vislabāk var raksturot mūsu divpadsmitos. Tieši šis centīgums un radošums ir arī skolēnu panākumu atslēga – trīs vidusskolas gados gūti ievērojami panākumi gan reģionālajās, gan valsts, gan pasaules olimpiādēs, zinātniski pētniecisko darbu konferencēs, RTU starpfakultāšu erudīcijas konkursā “Spice”, konkursos “NETiķete” un “Bizness24h”, Ārlietu ministrijas rīkotajās “Prāta spēlēs Eiropas dienai” un vēl citos konkursos.

Centīgumu pierāda arī absolventu mācību vērtējumi – klases vidējā atzīme, absolvējot vidusskolu, ir 9.01, atzīmes diapazonā no 8.38 līdz pat 9.85. Divpadsmitā klase arī aktīvi darbojusies Skolēnu Pašpārvaldē – pēdējos divus gados tieši šīs klases skolēni ir bijuši Pašpārvaldes vadība, rīkojuši skolas balles, konkursus un citas aktivitātes.

Tomēr visvairāk divpadsmitos skolā atcerēsies tieši viņu neizsīkstošās enerģijas dēļ, pateicoties kurai viņi skolā nemitīgi uzturēja pozitīvu atmosfēru, motivēja citus, kā arī veidoja jaunas tradīcijas.

Vēlam veiksmi eksāmenos!