RTU inženierzinātņu vidusskolu absolvējuši 24 gudri, talantīgi, uzņēmīgi, enerģiski un ļoti motivēti jaunieši!

Šogad ir noslēdzies skolas piektais mācību gads un noticis trešais izlaidums.

Ievērojot valstī noteiktos pulcēšanās noteikumus saistībā ar epidemioloģisko situāciju, atestātus par vispārējo vidējo izglītību saņēma 24 absolventi. Izlaiduma pasākumu svinīgi atklāja RTU rektors akadēmiķis Leonīds Ribickis. Ar vidusskolas absolvēšanu absolventus sveica Latvijas zinātņu akadēmijas prezidents akadēmiķis Ojārs Spārītis, AS ‘’Latvenergo’’valdes loceklis Kaspars Cikmačs!Videoapsveikumus absolventiem bija sagatavojusi Latvijas Republikas izglītības un zinātnes ministre Ilga Šuplinska un Latvijas Valsts prezidente no 1999. līdz 2007. gadam  Vaira Vīķe-Freiberga.

Latvijas Republikas Ministru prezidenta Pateicības rakstus par izciliem un teicamiem mācību sasniegumiem izlaidumā saņēma Henriks Bērmanis. Reinis Rozenbahs, Kārlis Rimaševskis, Alisa Mazore, Kārlis Šusters. Kārlis Rimaševskis saņēma arī Latvijas Republikas Izglītības un zinātnes ministrijas un Finanšu ministrijas Simtgades izcilnieka stipendiju. RTU balva šogad tika piešķirta Alisai Mazorei, savukārt TET balvu saņēma Artūrs Kovrigo.

Muzikālo fonu pasākumā nodrošināja Kārlis Bērziņš un Matīss Dambergs, ar muzikālajiem priekšnesumiem klātesošos priecēja IZV Lauku kapela , Kārlis Šusters, Anna Bumbiere un Linda Novika.

Fotoattēlu galerija ŠEIT.