RTU Inženierzinātņu vidusskolā nosvinēts ceturtais izlaidums

Šogad ir noslēdzies skolas sestais mācību gads un nosvinēts ceturtais izlaidums, kurā atestātus par vispārējo vidējo izglītību saņēma 23 erudīti, mērķtiecīgi, daudzpusīgi, talantīgi jaunieši. Izlaidums notika RTU tenisa kortos. Absolventus uzrunāja RTU rektors akadēmiķis Leonīds Ribickis, kā arī video sveicienus ierakstīja Latvijas Valsts prezidents no 2015. līdz 2019. gadam Raimonds Vējonis, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Artūrs Toms Plešs, RTU Inženierzinātņu vidusskolas atbalstītāju pārstāvji – AS “UPB” valdes loceklis Uģis Grīnbergs un SIA “Tet” valdes priekšsēdētājs Uldis Tatarčuks, kā arī absolventu vecāki un iepriekšējo gadu absolventi.

Latvijas Republikas Ministru prezidenta Pateicības rakstus par izciliem un teicamiem mācību sasniegumiem izlaidumā saņēma Džonatans Miks MelgalvisNormunds Palabinskis un Matīss Jānis RekertsDžonatans Miks Melgalvis saņēma arī Latvijas Republikas Izglītības un zinātnes ministrijas un Finanšu ministrijas Simtgades izcilnieka stipendiju. RTU balva šogad tika piešķirta Aijai Monikai Vainiņai, savukārt, SIA “Tet” balvu saņēma Kristofers Barkāns.

Ar muzikālajiem un literāriem priekšnesumiem klātesošos priecēja Džonatans Miks Melgalvis, Toms Pulle, Jānis Edvards Treijs, Aija Monika Vainiņa un RTU Inženierzinātņu vidusskolas jauktā kora “Izvēle” vadītāja Elīza Dūma. Pasākuma video ierakstu var noskatīties šeit.

Foto no izlaiduma pieejami ŠEIT.